Προϊόντα

 

   marble           granite             technogranite

Τα μάρμαρα, οι γρανίτες και οι τεχνογρανίτες έχουν ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογών, όχι μόνο εξαιτίας της μεγάλης αντοχής, της εύκολης συντήρησης και του αισθητικού αποτελέσματος που εξασφαλίζουν, αλλά και γιατί πληρούν απαιτήσεις τεχνικές, οικολογικές και οικονομικές. Σε παραδοσιακές εφαρμογές ή σε μοντέρνες κατασκευές, τα φυσικά ή τεχνητά πετρώματα εξακολουθούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι τρόποι κοπής και κατεργασίας τους, που τελειοποιήθηκαν τεχνολογικά για να γίνουν το μάρμαρο, ο γρανίτης και ο τεχνογρανίτης προσιτά στον κάθε ενδιαφερόμενο προσφέροντάς του ποιότητα, προσιτή πολυτέλεια και κομψότητα.

Η αναμφισβήτητη υπεροχή τους σε αντοχή, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά υλικά, η διάρκειά τους στο χρόνο, οι εντυπωσιακοί χρωματισμοί τους, η πολυτέλεια που προσδίδουν σε κάθε έργο και το μεγάλο πλεονέκτημα να “δένουν” αισθητικά με διάφορα άλλα υλικά και με το περιβάλλον, είναι στοιχεία τα οποία κέρδισαν την εκτίμηση των αρχιτεκτόνων, των διακοσμητών και των κατασκευαστών που τα επιλέγουν πλέον συστηματικά.

Ο συνδυασμός δύο ή και περισσοτέρων τύπων μαρμάρου, γρανίτη ή τεχνογρανίτη, μεταξύ τους ή και με άλλα υλικά, δημιουργεί μεγάλα περιθώρια για πρωτότυπες λύσεις διακόσμησης, ενώ παράλληλα, μέσω των χρωμάτων και των σχεδίων, επιτυγχάνεται ένα παιχνίδισμα που έχει ως αποτέλεσμα έργα υψηλής αισθητικής, με διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου.

Με τα νέα πρότυπα, τις νέες προδιαγραφές, αλλά και τις δοκιμές που γίνονται, το μάρμαρο, ο γρανίτης και ο τεχνογρανίτης είναι πλέον υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα και με ασφάλεια.

Η εφευρετικότητα και η επιδεξιότητα του τεχνίτη, ο συνδυασμός της γνώσης με την πείρα προσφέρουν τώρα αντικείμενα υψηλής αισθητικής αξίας απόλυτα λειτουργικά και σε προσιτές τιμές, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.